Trenutno na programu19:00 - 20:25Nevini krivac ep. 4 (Italija)
Veceras 20:25 - 21:59Ubistvo (Francuska)
 • Milioneri - Italija
 • Savršena utakmica - Holandija
 • Udarni odred - Holandija
 • Nevini krivac - Italija
 • Ulazak u mafiju - Italija
 • Upozorenje na oluju - Italija
 • Neverni muž - Francuska
 • Milioneri - Italija

  Milioneri - Italija

  U trenutku kada je gledao svog oca kako umire, Marčelo nikako nije mogao znati da će postati jedan od vodećih figura napuljske mafije. Sada je došlo vreme da izabere između novca i bezbednosti svoje porodice. Eurochannel premijerno prikazuje film Milioneri, akcionu dramu o moći, luksuzu, pohlepi i nasilju u italijanskom podzemlju.

  Procitaj više

 • Savršena utakmica - Holandija

  Savršena utakmica - Holandija

  Nakon što biva razočarana u svoje društveno okruženje, mlada žena u svojim tridesetim odlučuje da preuzme stvari u svoje ruke. Sve njene prijateljice su ili postale majke, ili su trudne, a kao akt pobune ona odlučuje da zadrži svoje prijatelje i oformi fudbalski tim! Eurochannel premijerno prikazuje film Savršena utakmica, vedru komediju o odrastanju i prijateljstvu.

  Procitaj više

 • Udarni odred - Holandija

  Udarni odred - Holandija

  U srcu Tilburga vladaju zločin i nasilje. Detektiv Teo Kamp, impulsivan i nemilosrdan čovek, je na strani pravde. Ali jedne noći prelazi granicu zakona i ugrožava svoju značku. Kao kaznu, premeštaju ga u novu jedinicu i dobija novog partnera... Eurochannel Vam premijerno predstvalja Udarni odred, policijsku krimi dramu gde se protagonisti čudnim putevima kreću ka pravdi.

  Procitaj više

 • Nevini krivac - Italija

  Nevini krivac - Italija

  Porodica je skrhana tragedijom. Nenajavljeno samoubistvo Andreine nećake će pretvoriti bezbrižan život jedne bogate porodice u pakao. Eurochannel ekskluzivno prikazuje italijansku seriju o životu mladića protiv koga su se urotili najbliži… dobro došli u svet Nevinog krivca!

  Procitaj više

 • Ulazak u mafiju - Italija

  Ulazak u mafiju - Italija

  Preko šest godina Marko Solo se infiltrirao u italijansku mafiju. Sve će se promeniti kada mu Interpol zatraži pomoć oko internacionalne istrage. Kako bi se završila vladavina najopasnije internacionalne mafije, Marko mora ući u samo srce 'Ndrangeta porodice i zadobiti njihovo poverenje. Eurochannel Vam želi dobrodošlicu u Južnu Italiju sa novom serijom: Ulazak u mafiju.

  Procitaj više

 • Upozorenje na oluju - Italija

  Upozorenje na oluju - Italija

  Najveća solarna oluja u istoriji će uskoro stići do Zemlje. Ludilo obuzima stanovnike malog gradića ali i Ređinu. Ona je živela kao vuk samotnjak, ali ova oluja će joj promeniti život… neočekivani posetilac će joj pokazati šta znači zajedništvo. Eurochannel prikazuje italijansku komediju o lepoti istinskog prijateljstva: Upozorenje na oluju.

  Procitaj više

 • Neverni muž - Francuska

  Neverni muž - Francuska

  Kada Erik odluči da vara svoju ženu, ne sluti da će njegova afera promeniti živote tri žene koje su upućene u njegove laži. Eurochannel Vas poziva da otkrijete kako se tri žene nose sa pritiskom, žudnjom, obmanom i osvetom u premijeri filma Neverni muž.

  Procitaj više

EUROCHANNEL VODIČ

U Eurochannel vodiču, saznajte sve o našim najnovijim emisijama, pročitajte intervjue sa svojim omiljenim filmskim zvezdama i primajte naše dnevne izveštaje.

Jun 2018:

Skinite Eurochannel vodič 

 
Montly guide

Prijavite se za Eurochannel bilten!

Ne propustite naša nova ostvarenja, nagradne igre i eventove!