Trenutno na programu12:45 - 14:30Ulazak u mafiju ep. 2 (Italija)
 • Taksi - Nemačka
 • Karipska oluja - Italija
 • Tiha strepnja - Holandija
 • Presuda - Francuska
 • Mračna šuma - Italija
 • Opsesija - Holandija
 • Ukradeni život - Holandija
 • Taksi - Nemačka

  Taksi - Nemačka

  Dobro došli u noćni život Hamburga sa kraja osamdesetih! Debate, seks, žurke i društvo na ivici velike promene biće elementi svake Aleksine vožnje. Ponestalo joj je izbora i, kako bi skrpila kraj sa krajem, prihvata da vozi taksi u noćnoj smeni. Dobra je plata a priče mušterija su još bolje! Eurochannel Vas poziva na putovanje vaših života. Vežite pojaseve i uđite u Taksi!

  Procitaj više

 • Karipska oluja - Italija

  Karipska oluja - Italija

  Čuveni kriminalac vodi misiju pljačke dijamanata u Italiji. Lovina se pojavljuje u Portoriku gde će jedinica koja se sastoji od tri prezgodne žene pokušati da pronađe dijamante i stavi lopova iza rešetaka. Mafija, Interpol i sudbina italijanske policije će biti dovedene u pitanje u novoj italijanskoj seriji Karipska oluja!

  Procitaj više

 • Tiha strepnja - Holandija

  Tiha strepnja - Holandija

  Mnogo godina unazad, Sabine je pokušavala da potisne sećanja na nestanak svoje najbolje prijateljice, ali ta sećanja se počinju vraćati nakon godišnjice mature i jedne romantične avanture. Oba događaja su prizvala sećanja na taj sudbonosni dan kada se njena prijateljica odvezla kući sama biciklom, i više nikada nije viđena. Da li se Sabine može smatrati krivom zbog toga? Eurochannel premijerno prikazuje holandski triler Tiha strepnja!

  Procitaj više

 • Presuda - Francuska

  Presuda - Francuska

  Dve žene se neće zaustaviti ni pred čime dok se zločin ne razreši i pravda ne bude zadovoljena. Jedna je nepromišljena, a druga uvek daje prednost razumu, ali njihov različit pristup pravdi čini ih najboljim timom za rešavanje zločina u Evropi. Eurochannel prikazuje akcionu krimi-seriju Presuda, u kojoj ćemo rešavati neke od najuzbudljivijih slučajeva!

  Procitaj više

 • Mračna šuma - Italija

  Mračna šuma - Italija

  Nakon što ju je majka napustila kada je još bila dete, Nina je nastavila da živi prepuna straha, bežeći od svog rodnog mesta. Dvadeset godina kasnije, ona se vraća da istraži smrt i sudbinu svoje majke. Ali kada jedna mlada devojka biva ubijena u toj istoj šumi, Ninina misija dobija sumoran preokret. Eurochannel premijerno prikazuje novu italijansku seriju Mračna šuma!

  Procitaj više

 • Opsesija - Holandija

  Opsesija - Holandija

  Simon treba promenu. Iznenadno nasleđe od majke je savršena prilika da napusti zemlju i krene u nove i uzbudljive avanture. Seli se na staru francusku farmu sa svojom porodicom gde se zaljubjuje u mladog lokalca, zapadajući u mrežu požude. Eurochannel Vam premijerno predstavlja holandski triler Opsesija!

  Procitaj više

 • Ukradeni život - Holandija

  Ukradeni život - Holandija

  Mihael Beliher se jednog jutra budi i saznaje da su mu ukrali identitet. Ubrzo saznaje da počinilac koristi njegovu ukradenu ličnu kartu kako bi činio razna zlodela. Mihael pokušava da sazna ko stoji iza toga, ali odjednom se dogodi da se njegovi podaci pojave u svojstvu učesnika u velikom terorističkom napadu. On postaje državni neprijatelj broj 1 i svi ga jure… Eurochannel prikazuje film Ukradeni život!

  Procitaj više

EUROCHANNEL VODIČ

U Eurochannel vodiču, saznajte sve o našim najnovijim emisijama, pročitajte intervjue sa svojim omiljenim filmskim zvezdama i primajte naše dnevne izveštaje.

Oktobar 2018:

Skinite Eurochannel vodič 

 
Montly guide

Prijavite se za Eurochannel bilten!

Ne propustite naša nova ostvarenja, nagradne igre i eventove!