Trenutno na programu17:25 - 19:05Milioneri (Italija)
 • Ulazak u mafiju - Italija
 • Duhovi njene prošlosti - Francuska
 • Potpuno razotkrivanje - Italija
 • Neustrašivi kaskader - Holandija
 • Nepravda - UK
 • Pseći hotel sa pet zvezdica - Italija
 • Presuda - Francuska
 • Ulazak u mafiju - Italija

  Ulazak u mafiju - Italija

  Preko šest godina Marko Solo se infiltrirao u italijansku mafiju. Sve će se promeniti kada mu Interpol zatraži pomoć oko internacionalne istrage. Kako bi se završila vladavina najopasnije internacionalne mafije, Marko mora ući u samo srce 'Ndrangeta porodice i zadobiti njihovo poverenje. Eurochannel Vam želi dobrodošlicu u Južnu Italiju sa novom sezonom serije Ulazak u mafiju.

  Procitaj više

 • Duhovi njene prošlosti - Francuska

  Duhovi njene prošlosti - Francuska

  Laura želi da svoju problematičnu prošlost ostavi iza sebe. Nastanivši se u kolibi koju je pretvorila u mali motel pokušava da pronađe mir u predivnim prizorima Pirineja na francusko-španskoj granici. Kada ozloglašeni ubica pobegne iz zatvora Laura počinje da se plaši za svoj život jer joj bezbednost biva kompromitovana. Eurochannel premijerno prikazuje film Duhovi njene prošlosti, napeti francuski triler o ženi koja živi u konstantnom strahu od prošlosti koja je progoni.

  Procitaj više

 • Potpuno razotkrivanje - Italija

  Potpuno razotkrivanje - Italija

  Dok je porodica živela ostvarenje svog savršenog sna, njihov mir je prekinut otmicom njihovog oca. Njgove žena Elena, koja je takođe oteta pre mnogo godina, sada vodi ljutu borbu protiv zločina, mafije i svoje prošlosti. Eurochannel Vas poziva da otkrijete mračnu stranu ljubavi u seriji Potpuno razotkrivanje!

  Procitaj više

 • Neustrašivi kaskader - Holandija

  Neustrašivi kaskader - Holandija

  On je tipični antiheroj, večiti luzer i otelotvorenje propasti. Uprkos svemu tome, svaki njegov postupak začinjen je ludom hrabrošću za kakvu znaju samo budale poput njega. Posvedočite urnebesnim dogodovštinama Rona Gusensa koji pokušava da prevari svoju ženu kako bi spasio brak... Eurohannel prikazuje ostvarenje Neustrašivi kaskader!

  Procitaj više

 • Nepravda - UK

  Nepravda - UK

  Kako advokat odbrane može da živi sa sobom kada sazna da je njegov klijent kriv? Možda je jedini način tako što će početi da krši zakon! Eurochannel prikazuje ostvarenje Nepravda, novu triler seriju čija radnja se događa u Londonu i Istočnoj Engleskoj gde će jedno ubistvo uznemiriti umove mnogih ljudi ali i postojani pravni sistem.

  Procitaj više

 • Pseći hotel sa pet zvezdica - Italija

  Pseći hotel sa pet zvezdica - Italija

  Sara i Luka su srećno zaljubljeni i imaju plan za budućnost: najbolji hotel za pse koga je svet iakda video! Nemaju drugih opcija osim da pitaju roditelje da im pomognu, ali stvari kreću da se komplikuju jer su njihove porodice toliko različite da se nikako ne mogu složiti. Eurochannel prikazuje porodičnu komediju Pseći hotel sa pet zvezdica, ostvarenje uz koje ćete se nasmejati do suza!

  Procitaj više

 • Presuda - Francuska

  Presuda - Francuska

  Dve žene se neće zaustaviti ni pred čime dok se zločin ne razreši i pravda ne bude zadovoljena. Jedna je nepromišljena, a druga uvek daje prednost razumu, ali njihov različit pristup pravdi čini ih najboljim timom za rešavanje zločina u Evropi. Eurochannel prikazuje akcionu krimi-seriju Presuda, u kojoj ćemo rešavati neke od najuzbudljivijih slučajeva!

  Procitaj više

EUROCHANNEL VODIČ

U Eurochannel vodiču, saznajte sve o našim najnovijim emisijama, pročitajte intervjue sa svojim omiljenim filmskim zvezdama i primajte naše dnevne izveštaje.

decembar 2018:

Skinite Eurochannel vodič 

 
Montly guide

Prijavite se za Eurochannel bilten!

Ne propustite naša nova ostvarenja, nagradne igre i eventove!