Trenutno na programu19:20 - 21:00Sve tajne Borgo Laricija ep. 7 (Italija)
Veceras 21:00 - 22:35Istinske namere (Makedonija)
 • Posledice - Češka
 • Vetrovi strasti - Francuska
 • Vavilonske sestre - Italija
 • Istinske namere - Makedonija, Kosovo
 • Oprost - Češka
 • Sumnja - Češka
 • Bolji dani - Italija
 • Posledice - Češka

  Posledice - Češka

  Jedan pucanj. Sedam života. Sudbine svih njih... zauvek promenjene. Eurochannel će Vas povesti u misteriozni i mračni svet mržnje, iskupljenja i hrabrosti. Nemojte propustiti ovo inspirativno ostvarenje!

  Procitaj više

 • Vetrovi strasti - Francuska

  Vetrovi strasti - Francuska

  Francuska, početak XX veka. Velike su podele između katolika i republikanaca. Oboje žele najbokje Francuskoj, ali njihovi pogledi su oprečni i ne može doći do saglasnosti. Samo heroj će moći to promeniti. Eurochannel prikazuje istorijsku dramu o politici i istinskoj ljubavi: Vetrovi strasti!

  Procitaj više

 • Vavilonske sestre - Italija

  Vavilonske sestre - Italija

  Četiri porodice i jedan pohlepni stanodavac se sukobljavaju. To se pretvara u borbu za preživljavanje kada vlasnik kuće odluči da izbaci svoje stanare, čime samo pomaže zajednici da se ujedini i prevaziđe sve razlike koje se tiču rase, porekla i nacionalnosti. Eurochannel prikazuje humorističku dramu Vavilonske sestre, koja će dokazati kako smo svi jednaki pred svetom!

  Procitaj više

 • Istinske namere - Makedonija, Kosovo

  Istinske namere - Makedonija, Kosovo

  Jana i Marika se upoznaju tokom vožnje vozom i brzo postaju prijateljice. Odlaze na selo, u jedan udaljeni predeo koji krije mnoge tajne o Janinoj prošlosti. Vreme protiče polako i sve je prepuno tenzije kako se jihove istinske namere počinju otkrivati, jedna po jedna. Eurochannel premijerno prikazuje Istinske namere, psihološki triler koji pokazuje kako i naši najbolji prijatelji mogu od nas skrivati najmračnije tajne.

  Procitaj više

 • Oprost - Češka

  Oprost - Češka

  Kada je Lili pokucala na očeva vrata, nije ni pomišljala kako nikada više neće biti bezbedna. Ona postavlja pitanje svom ocu, inače renomiranom detektivu, da joj pomogne u vezi zločina koji se dogodio u njenom stanu. Na očevo iznenađenje, Lili je odgovorna za isti. Eurochannel premijerno prikazuje Oprost, novu krimi drama seriju u kojoj se prepliću ljubav, sudbina, ubistvo, zavera i ljubomora.

  Procitaj više

 • Sumnja - Češka

  Sumnja - Češka

  Kada je jednog dana usamljena starica otvorila vrata mladiću koji se predstavio kao njen daleki rođak, njen život je počeo da se menja na neočekivane načine. Ona možda misli da je pronašla savršenog prijatelja da sa njim provede poslednje dane, ali stvarnost je mnogo mračnija i opasnija. Eurochannel premijerno prikazuje film Sumnja, napeti triler o opasnostima koje vrebaju sve one koji primaju strance u svoje domove.

  Procitaj više

 • Bolji dani - Italija

  Bolji dani - Italija

  Grupa prijatelja se okupila u jednoj seoskoj kući da proslavi Novu godinu. Iako je prilika takva da obećava puno smeha i dobrog raspoloženja, uskoro će se sve pretvoriti u jedno dirljivo iskustvo za sve njih. Eurochannel prikazuje emotivno ali ipak komično ostvarenje Bolji dani, koje će Vam pokazati kako stvari ne moraju da ispadnu onako kako te vi želeli – ponekad, mogu da ispadnu i mnogo bolje!

  Procitaj više

EUROCHANNEL VODIČ

U Eurochannel vodiču, saznajte sve o našim najnovijim emisijama, pročitajte intervjue sa svojim omiljenim filmskim zvezdama i primajte naše dnevne izveštaje.

Mart 2020:

Skinite Eurochannel vodič 

 
Montly guide

Prijavite se za Eurochannel bilten!

Ne propustite naša nova ostvarenja, nagradne igre i eventove!