Trenutno na programu01:15 - 02:30Komedija suza (Slovenija)
Sutra20:30 - 22:00Ponovo kod mame (Francuska)
 • Ulazak u mafiju - Italija
 • Sve tajne Borgo Larićija - Italija
 • Ponovo kod mame - Francuska
 • Potera - Francuska
 • Suparnici - Francuska
 • Udari i beži - Francuska
 • Šangajska dinastija - Slovenija
 • Ulazak u mafiju - Italija

  Ulazak u mafiju - Italija

  Preko šest godina Marko Solo se infiltrirao u italijansku mafiju. Sve će se promeniti kada mu Interpol zatraži pomoć oko internacionalne istrage. Kako bi se završila vladavina najopasnije internacionalne mafije, Marko mora ući u samo srce 'Ndrangeta porodice i zadobiti njihovo poverenje. Eurochannel Vam želi dobrodošlicu u Južnu Italiju sa novom serijom: Ulazak u mafiju.

  Procitaj više

 • Sve tajne Borgo Larićija - Italija

  Sve tajne Borgo Larićija - Italija

  Godina je 1922. Frančesko Sormani (Đulio Beruti) se vraća u svoje rodno mesto sa namerom da otkrije istinu o anonimnom pismu koje mu je uručeno u Parizu. Navodne činjenice u vezi samoubistva njegove majke biće ponovo ispitane.

  Procitaj više

 • Ponovo kod mame - Francuska

  Ponovo kod mame - Francuska

  Fransoa nikada nije pomišljao da će mu povratak u majčinu kuću promeniti život. Izgubio je posao, nedavno se razveo, i jedino što bi moglo da ga vrati na pravi put je njegova majka. Međutim povratak u njenu kuću nije nimalo jednostavan kao što je očekivao; ona sada ima dečka i mnogo novih izazova za njega. Pridružite se Fransoi koji se vraća Ponovo kod mame.

  Procitaj više

 • Potera - Francuska

  Potera - Francuska

  Lui je upravo postao milioner, ali način na koji je to postigao ne smatra se baš legalnim. Obeshrabren sveopštom životnom situacijom, jednog dana odlučuje da opljačka kamion sa vrednosnom pošiljkom koju transportuje za kompaniju za koju on radi. Sada ima pet miliona evra u džepu, a lov na njega počinje! Eurochannel prikazuje uzbudljivi krimi triler pod nazivom Potera!

  Procitaj više

 • Suparnici - Francuska

  Suparnici - Francuska

  Dva čoveka imaju isto ime, ali apsolutno ništa više nemaju zajedničko. Obojica se zovu Fransoa, ali ne mogu biti različitiji… ili možda nije tako? Mlađi ima samo 21 godinu i traga za novim životnim prilikama. Stariji je penzionisani namćor. Sudbina će ih ujediniti i zauvek im promeniti živote. Eurochannel prikazuje film Suparnici, francusku komediju o snazi prijateljstva.

  Procitaj više

 • Udari i beži - Francuska

  Udari i beži - Francuska

  Nakon ubistva žene, strah ulazi u kosti političara i njegove porodice. Kako policijska i novinarska istraga napreduju, njegova fasada laži biva otkrivena, poput domino efekta. Eurochannel Vam predstavlja provokativnu krimi dramu Udari i beži.

  Procitaj više

 • Šangajska dinastija - Slovenija

  Šangajska dinastija - Slovenija

  U malom slovenačkom selu dogodiće se velika promena. Nakon što Ujas Mirgas odluči da napusti zemlju kako bi izbegao sramoćenje porodice, niko ne očekuje njegov povratak a još manje da će on uzdrmati celu zajednicu. Tokom četiri generacije porodica Mirgas je umela da siromaštvo pretvori u bogatstvo... ali je cena toga jako visoka. Eurochannel Vam premijerno prikazuje Šangajsku dinastiju!

  Procitaj više

EUROCHANNEL VODIČ

U Eurochannel vodiču, saznajte sve o našim najnovijim emisijama, pročitajte intervjue sa svojim omiljenim filmskim zvezdama i primajte naše dnevne izveštaje.

Mart 2018:

Skinite Eurochannel vodič 

 
Montly guide

Prijavite se za Eurochannel bilten!

Ne propustite naša nova ostvarenja, nagradne igre i eventove!